Referat: Dingle AIK F10/11 Vit - Pixbo IBF F09 Röd

Pixbo hemma. Senaste möte blev tyvärr en Walk Over från vår sida, då vi hade 6 spelare att mönstra.
Idag skulle det blir en väldigt speciell match och jag kommer att hålla referatet kort och inte lägga någon energi på matchbilden idag.

Att det skulle bli en tuff batalj mot Pixbos09:or, det visste vi från början. Vi har förlorat och spelat lika mot dem tidigare, men övertaget har varit Pixbos.

En bit in i första perioden gör Pixbo 1-0 och i kölvattnet av målet blir det tre tekniska matchstraff då tre av Pixbos ledare inte fanns upptagna i matchprotokollet. Resultatet blev tre (3)! Stycken 2+2 minuters utvisningar för Pixbo. Samtliga fem ledare gick upp på läktaren. Vi gör en längre period med spel 5 mot 3 och en stund 5 mot 4, men i röran som följde av utvisningarna och att vi tvingades byta flera gånger under powerplayet, så är det Pixbo som får energi och utnyttjar situationen. Man gör ett mål i Boxplay och sedan är det utförsbacken för Dingle.

Vi kommer inte upp i nivå och har märkbart svårt för Pixbos kvicka spel idag. Det blir en riktig kölhalning och slutsiffrorna blir 0-10 till Pixpos fördel. Inget att säga, vi var numret mindre idag och även om vi hade bra chanser så var vi aldrig nära att komma in ordentligt i matchen. Tränar på spel 6 mot 5 i slutet fö ratt träna på det och kanske spräcka nollan för moralens skull. Dock utan resultat, men heller inget baklängesmål.

Vi tar med oss att vi kämpar in i slutet och att vi ändå försöker spela innebandy och inte går ner oss trots stort underläge. Inga tråkigheter vid slutsignal eller efteråt. Tuff dag idag! Damjuniorerna med flera av våra spelare med i truppen idag skulle dock ge samma Pixbolag en annan åktur i matchen direkt efter vår. Det var ändå en ljuspunkt i dag...